به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زهرا(س) سنجان نشست بصیرتی-سیاسی امروز با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدی مسئول بسیج طلاب استان مرکزی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی در این نشست، به مباحثی پیرامون اهداف اساسی دین اسلام، مسائل اقتصادی جهان، اهمیت حفظ تنگه هرمز و نقش طلاب در عرصه تبلیغ و تبیین دین اشاره کرد.
وی با اشاره به اصول بنیادین دین، بیان کرد: آنچه باید در مسیر زندگی فردی و اجتماعی به دست آوریم، تحقق عدل، توحید، معاد، نبوت و امامت است.
مسئول بسیج طلاب استان مرکزی گفت: این اصول، از مهمترین مبانی اعتقادی و ارزشی اسلام به شمار میروند و توجه به آنها در زندگی و فعالیتهای اجتماعی اهمیت ویژهای دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی در ادامه با تأکید بر اهمیت حفظ تنگه هرمز بهعنوان یکی از موضوعات مهم و راهبردی کشور گفت: تنگه هرمز شریان حیاتی انتقال انرژی جهان است و بخش قابل توجهی از صادرات نفت و گاز منطقه از این مسیر انجام میشود؛ از این رو حفظ امنیت و ثبات این آبراه راهبردی، نقش مستقیمی در تأمین منافع ملی، تقویت امنیت اقتصادی و حفظ جایگاه ایران در معادلات جهانی دارد و باید همواره مورد توجه مسئولان و آحاد جامعه باشد.
وی در بخش دیگری از این نشست، بر نقش و مسئولیت طلاب در جامعه تأکید کرد و گفت: هدف از تحصیل در حوزه علمیه، صرفاً کسب مدرک نیست؛ بلکه هر طلبه باید بهعنوان نیرویی فعال و مسئولیتپذیر، در مسیر ترویج ارزشهای دینی، تبلیغ معارف اسلامی و تبیین صحیح دین در جامعه گام بردارد.
در پایان این نشست، مراسم روضهخوانی در سوگ شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها برگزار شد و طلاب به عزاداری و سوگواری پرداختند.











نظر شما